Přeskočit na obsah

Poslanci přehlasovali senátory a schválili letošní novelu zákona o zadávání veřejných zakázek. Podívejte se na úplné znění s vyznačenými změnami po novele č. 166/2023 Sb.

  • INDOC 
Štítky:

Poslanecká sněmovna dnes projednala a schválila letošní novelu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek v podobě, v jaké po třetím čtení opustila poslaneckou sněmovnu. Senátem navrhované změny, včetně zvýšení limitů zakázek malého rozsahu se nekonají. Novele zbývá na cestě legislativním procesem již pouhý podpis prezidenta a tak nepředpokládáme další změny. Pro vlastní využití jsme vytvořili úplné znění předpisu, které je volně k prohlížení i stáhnutí v příspěvku.

Jaké číslo novela dostane ve Sbírce zákonů dopředu nevíme, ale je to jediná číslice, která v našem textu chybí a bude doplněna po svém odhalení.

EDIT: novela byla uveřejněna ve Sbírce 16. 6. 2023 jako zákon č. 166/2023 Sb. Její účinnost nastává 30. dnem po vyhlášení, tedy 16. 7. 2023.

Přihlaste se k odběru článků. Jednou za čas pošleme výběr těch nejzajímavějších.

sdílejte článek
Kolektiv partnerů

Kolektiv partnerů

Články vydané pod značkou INDOC se obvykle týkají obecného tématu, na které máme jednotný názor a chceme ho vyjádřit konsensuálně.